BBQ Draaispit Kopen

We gaan het hebben over een Barbecue Draaispit. Deze bbq draaispit wordt ook wel barbecue braadspit, rotisserie kit en bbq spit motor genoemd. Een bbq draaispit is een grote stevige spies met vleesvorken een opzet zodat de braadspit vast zit aan de barbecue en een draaimotor.

Aan deze spit doe je bijvoorbeeld een of meerdere hele kippen, ham, kebab, rollade en nog veel meer. Tip is wel dat vlees met wat vet het erg goed doet op de barbecue samen met de barbecue spit motor.

Doordat de motor de spies laat draaien hoef jij zelf een langere tijd niet op het vlees te letten doordat het constant aan het draaien is.

BBQ Draaispit Kopen?

Al overtuig dat jij met een motor en een spit op de barbecue iets heerlijks gaat bereiden? Schaf dan nu in barbecue draaispit aan.

  • Lees meer over de BBQ Draaispit + Motor

Voor en nadelen van de BBQ Spit Motor

De draaispit heeft veel voordelen, zeker als jij een barbecue en van lekker eten houdt.  

  • Eenvoudig te installeren
  • Makkelijk vlees te bereiden op de barbecue
  • Aan/uit knop aanwezig

Nadeel:

  • Zit geen thermometer bij om de temperatuur te meten

Hele kip op de BBQ Draaispit

Dit is wel het meest gezochte recept voor de draaispit. Een hele kip op de barbecue is en blijft iets hebben wat mensen veel aanspreekt.

Als je een hele kip gaat kopen hebben we een tip: koop de kip op de markt of bezoek de groothandel. Hier vind je Franse kippen, deze lopen vrij rond en hebben hierdoor een aantal voordelen.